Webstock – despre visuri de blogger

Publicat la September 29, 2016

webstockÎn urmă cu un an îmi pregăteam bagajele, mai mult pe cele emoționale și mentale, pentru admiterea grea de la master. Ah, și mi le-am dus pe toate, împachetate frumos, până la o margine a țării, tocmai în capitală. Și m-am bucurat, așa, cu un purice din inima mea, că am trecut cu brio peste examinare, că am intrat la buget, că am luat bursă. Deși nu cunoșteam prea mulți oameni acolo în acel moment, câțiva dintre cei cu care m-am întâlnit atunci, aflând că sunt blogger m-au întrebat dacă am venit ca să merg la Webstock și dacă nu, de ce nu vreau să merg. Eu, eu ce să le spun? Ei n-aveau de unde să știe că venirea mea în București a fost o ruptură îndeajuns de mare încât să nu mai am timp să mă gândesc și la viața mea de blogger și oportunitățile pe care aceasta le poate aduce.

Așa că anul ăsta, după alte rupturi din sufletul meu, după alte visuri năruite și planuri de viață date peste cap, mă reîntorc pentru un nou an în București. Și-am zis că de data asta nu mai pot rata, nu mai trebuie să o fac. Nu de alta, dar măcar o dată în viața asta să bifez frumusețea de conferință care e despre bloggeri și cu bloggeri. Ca să știe toată lumea despre ce vorbesc, pentru că nu-i o rușine să nu știi, că nici eu nu am avut habar despre asta până să îmi deschid blog-ul în urmă cu aproape trei ani, o să vă spun ce e Webstock. E cea mai importantă conferință dedicată social media din România. Evenimentul va avea loc mâine, 30 septembrie și o să fie transmis live pe Facebook și Snapchat. La conferința asta vin tot felul de oameni mișto și nume mari din social media și alte domenii conexe. Mie-mi place tare mult că o să vină Marian Godină, Adi Hădean și Paula Herlo, câțiva oameni de care-mi stă un pic, un pic mai mult lipită inima. Asta pentru că fiecare are un domeniu minunat în care a reușit să exceleze și să vină cu un aer fresh. Așa că, să fie poliție care să mănânce ceva gătit bine, iar din toate astea să iasă un reportaj de toată frumusețea.

Deocamdată nu pot să vă spun mai multe. De fapt, pot. Pot să vă spun că pentru conferința asta merg cu o săptămână mai repede la București, fiindcă încep cursurile abia în 10 octombrie. Iar ăsta e un lucru mare, pentru că mie îmi place Bucureștiul așa cum îi place câinelui râia. Adică, deloc! (pauză pentru hohote de râs) Mai multe, totuși, o să vă spun și-o să vă scriu după ce îmi agăț mâine badge-ul de gât sau în piept și o să-mi fac poze drăguțe acolo. Follow me on Instagram, pentru că acolo postez cel mai des.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank LGStaropramen și Siviero Maria.

Fotografie: www.webstock.ro

Share Button