Superblogăresc încă o dată

Publicat la September 17, 2014

logo_superblog21Vai de mine şi de mine de când nu am mai scris un articol pe blog. Cred că au trecut multe luni pentru că pe parcursul verii am scris tot mai des gânduri scurte pe facebook. Poate vă era dor să citiţi şi aici, poate nu, dar mie sigur mi s-a făcut dor să scriu ceva cu început, cuprins şi încheiere.

Iată că vin cu o veste nouă pe care nici eu nu credeam că o să v-o dau. Am hotărât să reparticip la SuperBlog, fiindcă experienţa din primăvară mi s-a părut stimulantă. Am învăţat să scriu un advertorial, chiar dacă e groaznic de greu, fiindcă părerile sunt împărţite, iar unii te vor susţine, în timp ce alţii vor arunca cu bolovani.

Am ales să concurez şi de data aceasta pentru că nu am absolut nimic de pierdut. Timpul pe care îl petrec scriind articolele pentru fiecare probă îl investesc de fapt în dezvoltarea mea ca scriitor, jurnalist sau simplu om. Cresc încet, dar către un prezent şi viitor frumos. Am învăţat foarte multe în vara aceasta şi nu aş vrea să ratez toamna care îmi stă în faţă. Oricum, despre asta o să vă vorbesc mai pe larg într-un alt articol mai bine structurat şi cu un pic mai mult lirism în el.

Până atunci eu o să particip la SuperBlog şi nu am nicio aşteptare. Nu sper să câştig vreo probă sau să fiu în primii trei, dar promit să-mi dau silinţele. Să fiu atât de bună încât să pot să fiu mândră de mine.

Vă îmbrăţişez şi ne recitim curând! :)

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014

Share Button