Spune-i că e frumoasă! – Articolul lunii

Publicat la March 6, 2014

50f3fd49c45d36a8f91dc63908647697Băieţilor, poate vă întrebaţi de multe ori de ce este atât de important să îi spuneţi unei fete “frumoaso”.

Chiar dacă nu vi se pare un lucru măreţ, este unul dintre lucrurile pe care fetele le preţuiesc cel mai mult. Să îi spui frumoaso atunci când s-a trezit şi părul ei nu stă întocmai aranjat, să îi spui frumoaso atunci când oboseala o cuprinde şi te priveşte ca un copil, să îi spui frumoaso chiar şi atunci când nu are machiajul făcut, să îi spui frumoaso.

Poate vă întrebaţi ce le place fetelor şi care ar fi lucrurile cu care le-aţi putea impresiona. Vă dau câteva idei: fiţi sinceri, nu încercaţi să o ademeniţi cu vorbe dulci pentru ca apoi să se lovească de crudul adevăr.

Încercaţi să observaţi care îi sunt priorităţile şi să i le respectaţi şi cel mai indicat, susţineţi-o! Atunci când nimeni nu e lângă ea, fii sigur că eşti tu cel care nu o părăseşte. Dacă o iubeşti, spune-i; dacă nu o iubeşti, de dragul ei, te rog, nu o mai amăgi. Cineva zicea odată: „Băieţi, comportaţi-vă în aşa fel în care veţi dori ca următorii băieţi să se comporte cu fiica voastră.” Respect-o, încurajeaz-o, ajut-o, iubeşte-o!

Scris de Paula Dan

Fotografie: www.pinterest.com

Share Button