Oferim îmbrăţişări călduroase

Publicat la February 23, 2014

Pentru că am văzut prea mulţi oameni trişti, care merg cu capul în pământ şi-şi văd numai de grijile lor, am hotărât să ieşim în stradă şi să le oferim îmbrăţişări. Noi nu am oferit îmbrăţişări gratuite pentru că ele oricum sunt aşa şi toată lumea le poate dărui. Am ales ca ale noastre să fie călduroase pentru că unele suflete sunt atât de reci încât au nevoie de căldură, strângându-ne în braţe, ne-am încălzit unul pe celălalt.

La început trecătorii au fost reticenţi şi se uitau la noi de parcă am fi fost ceva extratereştrii. Unii ne-au spus că e în zadar ceea ce facem şi că nu vom putea schimba mentalitatea de pe o zi pe alta. Alţii ne-au spus că n-au mai văzut niciodată aşa ceva şi chiar aveau nevoie de o îmbrăţişare.

Am îmbrăţişat peste 200 de persoane şi majoritatea plecau spre casele lor cu zâmbetul pe buze. E drept că au trecut şi mulţi pe lângă noi, fără să ne bage în seamă, dar sunt sigură că data viitoare îi prindem ca să le dăm o îmbrăţişare. Sper să vă placă şi când mai facem o treabă de asta să veniţi cu noi ca să oferim împreună îmbrăţişări călduroase.

Dacă tot suntem aici… VĂ ÎMBRĂŢIŞEZ! >:D< (vizionaţi HD)

Share Button