O astfel de Românie, cu altfel de oameni

Publicat la May 14, 2014

TaraluiAndrei_1Ţara lui Andrei e un program de implicare socială susţinut de Petrom. Trebuie să fi auzit măcar o dată de Ţara lui Andrei sau să fi văzut pe facebook vreun post share-uit de un prieten de-al vostru. O mulţime de oameni frumoşi în ţara asta care se vrea să fie a lui Andrei. Cred că în altă viaţă mă strigau  Andrei, fiindcă îmi e imposibil să stau departe de oameni faini, cu idei geniale, cum să zic, aşa numai buni de strâns în braţe.

Anul acesta la capitolul idei pentru Ţara lui Andrei, adică cum să-i facă ţara mai deosebită, s-au înscris 389 de proiecte: 182 din educaţie, 130 pe dezvoltare comunitară şi 77 din mediu. Proiectul câştigător primeşte 200.000 de euro ca să poată fi implementat. Cum se alege câştigătorul? Simplu, în funcţie de voturile pe care le primeşte şi de susţinătorii pe care îi are.

Sunt o grămadă de proiecte faine şi ştiu că e greu să alegi, dar eu, la dezvoltare comunitară aleg „Comorile timpului”. E un proiect care vizează judeţul Bacău, pe care l-am văzut într-o noaptea şi din nefericire am apucat să vizitez doar mall-ul. Dacă proiectul se implementează o să mă duc de acasă cu lista făcută şi voi şti exact ce monumete să vizitez sau la ajutorul cui să apelez în caz că mă rătăces.

Ca să puteţi vota, trebuie să vă faceţi un cont şi apoi să apăsaţi butonul „Votează şi tu”. Poate vi se pare lung procesul, dar noi putem decide ce frumuseţi să se mai facă în ţara noastră, Ţara lui Andrei. Să luptăm pentru ce ne dorim. Aceasta e şansa noastră!

NOTA BENE: Mâine e ultima zi de votare, aşa că să-i dăm bice. Iniţiatorii proiectelor o să vă rămână recunoscători!

Share Button