O altă latură a iubirii

Publicat la March 15, 2014

RespectCu o mică întârziere vin cu tema pentru următorul articol al lunii. Am apelat la ajutorul vostru ca să găsesc lucrul potrivit despre care să scrieţi în luna aprilie. După câteva păreri, am ales-o pe cea cu care am simţit că sufletul meu rezonează.

Aprilie o să fie despre  importanţa aprecierilor.

Acum, atât tinerii cât şi cei mai în vârstă sunt preocupaţi de propria existenţă, de propria ascensiune pe scara societăţii şi de propriul trup. De multe ori noi, oamenii, uităm că avem şi un suflet, avem şi o inimă, care au la fel de multă nevoie de mâncare, aşa cum are şi trupul. Uităm să ne hrănim pe noi înşine şi uităm ca măcar uneori, să-i invităm şi pe alţii la masă.

Cred că e nevoie să ne luăm puţin din timpul nostru şi să-i spunem omului de lângă noi că e frumos. Să ne facem un obicei din a lăuda excelenta mâncare pe care o face mama şi superbele poezii pe care le scrie tata. Poate trebuie să ne oprim la colţul străzii şi să-i spunem bătrânicii că îi apreciem munca. Probabil într-o dimineaţă va trebui să-ţi arăţi aprecierea printr-un telefon sau printr-o vizită făcută la spital. A aprecia nu înseamnă doar a spune, ci de multe ori înseamnă a face.

6b5bb56a9bdc3db63bb9ae7105660615Să ne apreciem şi să ne spunem că ne iubim. Să ne îmbrăţişăm, să ne lăudăm urcuşurile şi să ne încurajăm în timpul trecerii prin vale. Să credem că noi suntem cei care putem influenţa măcar puţin viaţa celui de lângă noi. Să zâmbim de fiecare dată când ne plimbăm, ca un semn al mulţumirii noastre faţă de natura pe care Creatorul a făurit-o atât de frumos pentru noi.

Aprecierea nu-i decât o altă latură a iubirii. Eu zic să ne iubim, nu pierdem nimic, ci ne câştigăm unii pe alţii, din zi în zi tot mai mult.

Articolul trebuie să fie scris cu diacritice (obligatoriu), să nu conţină expresii vulgare şi să-ţi aparţină în totalitate. Te rog frumos să îţi semnezi articolul cu numele şi prenumele, în cazul în care vrei ca acesta să nu fie făcut public, te rog să menţionezi. Nu uita să-i pui un titlu insiprat articolului. Trimite articolul până în data de 5 Aprilie pe adresa de mail scurtu_ramona@yahoo.com sau accesând pagina de Contact de pe blog. Indiferent ce metodă ai alege, nu uita ca la subiect să scrii „Articolul lunii”.

Vă doresc  spor la scris, cititori frumoşi. Nu uitaţi că vă apreciez şi vă îndrăgesc din toată inima!

Fotografii: www.pinterest.com

Share Button