Nu ştiu cât încă…

Publicat la March 23, 2014

i_can__t_forget_you____by_mypienow-d32kzf6Te-am căutat în atâția oameni. Te-am căutat în fiecare zâmbet, în fiecare ochi, în fiecare inimă. Speram să găsesc o fărâmă de tine în altcineva. Speram să am zâmbetul tău prin zâmbetul lui. Privirea aceea…, cum să o uit când erau momente în care doar ea mă alina, când doar ea îmi dădea liniștea şi împlinirea?

Stau și mă gândesc, de ce am ajuns să te iubesc atât? De ce nu mă pot desprinde de amintirea ta? De ce îţi simt încă braţele în jurul meu, strângându-mă cu putere? Buzele tale stând apăsate pe buzele mele și hotărâte să mă facă să ajung într-o alta lume? Ah, buzele! O lume a noastră, unde eram noi şi atât. Nu mai încăpea nimeni acolo, îți poţi imagina?

Astăzi îmi spui chiar tu: „Încearcă să ieși cu altul! Încearcă să fii cu altcineva!”. Parcă urli la mine să te uit. Eu, făra nicio putere, îţi spun că nu pot, iar sufletul îți strigă deasemenea că nu poate. Mi-aș dori să te uit, mă crezi? Bine, nu sunt absurdă, știu că nu pot uita amintirile pe care le am cu tine, dar măcar ceea ce simt să uit. Aş vrea să se estompeze durerea.

Știi ce durere, nu? Aia care nu se exteriorizează, aia care mocnește înlăuntrul meu și nu-mi dă pace nici în visele de noapte. E durerea care nu mă duce toată ziua cu gândul la tine, dar care atunci când îmi vine în minte numele tău, începe să usture. Nu îmi mai poate şterge bucuria şi zâmbetul, dar nici nu le lasă să fie depline. Comic, nu? Nu știu ce m-a apucat să scriu și nici nu știu dacă o să citești asta vreodată, dar mă eliberează liniștea care se face în sufletul meu când scriu despre tine.

Îi place sufletului să vadă că ma gândesc la ceea ce îmi porunceşte el şi nu la ceea ce îmi spune mintea. E egoist! Nu mă ascultă deloc. Probabil nu s-a maturizat destul, deși nu am idee cum, într-un suflet așa mic, să încapă o iubire aşa mare. Interesant…

P.S.: Te-am iubit, te iubesc si nu știu cât încă te voi mai iubi!

Scris de Silvia Andrei

La mulţi ani, minune scumpă! Să ai un an plin de zâmbete şi de dragoste, iar amintirile frumoase să-ţi fie coroană. >:D<

Share Button