Iubesc femeia… – Articolul lunii

Publicat la March 6, 2014

duga-kosa-negaFiinţa care a adus cu ea frumosul, ea a inventat dragostea.

Fără femeie, lumea bărbatului ar fi seacă, rece şi fără amintiri. Suntem laşi şi nu vrem să recunoaştem că fără voi suntem doar nişte umbre pe pământ. Femeia ne conturează, ne dă formă şi ne face frumoşi.

Nu sunt singurul care zice asta sau care o recunoaşte. Istoria este plină de bărbaţi care cântă, desenează, scriu şi chiar luptă pentru femeie. Sunteţi puternice, dar nu fizic, aveţi această putere încât puteţi face un tip dur mai slab decât o femeie. Ne puteţi duce înapoi în timp şi ne faceţi să  ne comportăm ca nişte copii, chiar dacă unii din noi sunt trecuţi de 60 de ani. Sunteţi singurele persoane care au puterea să ne ridice când suntem căzuţi. Se ştie că în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie şi mai puternică.

De ce iubesc bărbaţii femeia? Ar fi mult de vorbit, de analizat şi nu cred că sunt în măsură să răspund la asta.

Dar, de ce iubesc eu femeia? La asta pot să răspund.

O iubesc pentru că îmi este mamă, cel mai mare erou. Când am nevoie de ceva care să mă motiveze în viaţă, mă gândesc la mama, este cea mai fină şi cea mai dură persoană pe care o cunosc, este precum o bucată de oţel care plânge. Mamă, dacă citeşti asta să ştii că te iubesc.

Iubesc femeia pentru că am fost binecuvântat să am în viaţa mea cele mai frumoase femei: sora, cumnata, nepoatele, bunica, prietenele. Vă apreciez pentru ceea ce sunteţi, culorile şi căldura adusă de voi mă fac să fiu cel mai norocos bărbat.

Iubesc femeia pentru că ea îmi dă un motiv în plus care mă face să mă bucur de viaţă, îmi încântă ochiul, inima şi mintea.

Iubesc femeia pentru că mă face să sper şi să visez frumos.

Iubesc femeia pentru că fără femeie nu ar exista iubire şi nu aş putea să repet acest „iubesc”.

Dragile mele, să ştiţi că vă respectăm şi vă iubim în adâncul nostru gri şi sumbru. Sunteţi minunate.

Pentru cei sau cele care cred că femeia şi bărbatul sunt doar de un anume tip si merg pe premiza asta în viaţă, să ştiţi că greşiţi. Oamenii sunt diferiţi, aşa că, treceţi peste toate părţile negative petrecute alături de diferite „personaje” şi încercaţi să scoateţi frumosul la iveală. Iubiţi!

Scris de Cristi Dăscăleanu

Fotografie: Google Images

Share Button