Îmi donez ziua de naștere – cumpără o brioșă

Publicat la November 19, 2017

A trecut foarte mult timp de când nu am mai făcut un video. Parcă am și uitat cât de multă muncă se ascunde în spatele lui. Totuși, a meritat cu vârf și îndesat, pentru că e bine să îi punem măcar din când în când pe alții pe primul loc.

Vine ziua meaaaa. Îmbătrânesc. Doar că, după cum se vede, o fac cum trebuie, că mă înțelepțesc pe alocuri, cel puțin în gătitul și coptul brioșelor. Am nevoie de voi, să aveți încredere în mine, să vă deschideți inima și să se cumpărați brioșele. Cumpărându-le, dați șansa celor 700 de copii din Republica Moldova pe care îi voi vizita curând să înceapă o viață mai bună. O viață în care creioanele colorate, atât la propriu cât și la figurat, să nu lipsească.

Cum? Cumperi simbolic brioșe din tortul meu imeeens de brioșe dând click aici. Dacă citești articolul pe desktop vei găsi de asemenea căsuța campaniei cu butonul de donații în partea dreaptă sus, iar dacă citești de pe mobile va fi la sfârșitul articolului sub butonul de like. Tot ce trebuie să faci e să introduci suma pe care vrei să o donezi, câteva din datele personale, un mesaj pentru mine dacă dorești, iar restul oricum se întâmplă. Dacă nu ai un card de credit, poți dona și aici:

RO37BTRL00601201B14434XX (RON)
RO12BTRLEURCRT00B1443401 (EUR)

Noi, adică eu și copiii vom fi fericiți din cale-afară. Încă ceva, duminică, 26 Noiembrie (chiar de ziua mea), ne întâlnim în Cluj pentru a degusta brioșele. Ne vedem pe strada Batozei, nr. 20 între orele 12-14.

Cine? Alături de mine mai sunt 12 oameni cu care voi vizita mai multe școli unde vom organiza ateliere de creație, vom face pe măscăricii în mini piesele de teatru pe care le vom pune în scenă și vom încerca să aducem o rază de soare pe strada copiilor cărora adeseori zâmbetul le e știrbit.

Ce se va întâmpla cu plata în avans pentru brioșe? Fiecare copil din școlile pe care le vom vizita va primi un pachet care va conține de la caiete și pixuri până la produse de igienă și fructe. De asemenea, vom vizita și familii, iar pentru că hrana este o mare problemă acolo, acestora le vom dărui alimente neperisabile precum făină, zahăr și ulei.

Vă mulțumesc! ♥ Abia aștept să vă povestesc despre cum merge campania, ce am reușit să cumpărăm din fondurile strânse și cum am schimbat niște vieți mici pentru că am avut suflete mari.

Share Button